Webbutvecklare till Wikinggruppen i Hudiksvall

Wikinggruppen söker en driven och problemlösande Webbutvecklare till deras kontor i Hudiksvall. I denna rekrytering samarbetar Wikinggruppen med Novare Potential.

Är du en passionerad och driven systemutvecklare med erfarenhet av webbutveckling? Trivs du i en dynamisk miljö med högt i tak? Är det viktigt för dig att trivas med dina kollegor? Har du svarat ”ja” på dessa tre frågor? Då är det kanske dig vi söker!

Om rollen:

I rollen som Webbutvecklare på Wikinggruppen kommer du i första hand att fokusera på vidareutveckling och kundanpassningar av e-handelslösningar. Du kommer att behöva använda dig av din problemlösningsförmåga och för att stötta teamet i framtiden kommer du att utforma guider som beskriver dina lösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

 • Backend-utveckling
 • Test av egen utveckling
 • Utformning av guider och manualer
 • Support och kundkontakt både via mail och telefon

Initialt kommer du att introduceras till Wikinggruppens supportfunktion för att lära dig hur plattformen fungerar, samtidigt som du får lära dig att hantera kunder professionellt. Utöver en genomtänkt introduktionsplan kommer du att ha en mentor på plats som du kan lära dig mycket av!

Vi söker dig som har:

 • Minst 2 års erfarenhet av PHP-utveckling
 • Erfarenhet av MySQL
 • Brinnande intresse för att lära dig nya tekniker
 • Goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska

Det är meriterande om du har kunskap i:

 • HTML, CSS och Javascript
 • MVC
 • GIT
 • Symfony

Som person är du:

En strukturerad problemlösare som tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Du är framåt och trivs i sociala sammanhang. Du tycker om att arbeta i team och har inga problem med att varken be om hjälp eller hjälpa dina kollegor. Du värdesätter dina kollegor och tycker om idén att din arbetsplats är mer än bara dina arbetsuppgifter.

Om företaget:

Wikinggruppen (WGR Data AB) är en totalleverantör inom e-handel och systemutveckling med kontor i Hudiksvall, Umeå och Stockholm. Wikinggruppen växer stadigt av egen kraft och är nu ca 45 anställda som arbetar med att skapa e-handelslösningar och olika typer av webbaserade system åt både stora och små kunder som idag totalt uppgår till ca 3 500 st.

Främst arbetar Wikinggruppen med e-handel och är med över 2 700 levererade webbutiker en av Sveriges största och mest erfarna e-handelsleverantörer. Wikinggruppen har all kompetens internt i form av e-handelsrådgivare, affärsutvecklare, grafiska formgivare, SEO & Digital marknadsföring, UX-designer, teknisk support samt egna programmerare för både frontend och backend.

Wikinggruppen har även egna driftmiljöer och kan därför erbjuda kompletta lösningar för alla typer av företag och organisationer oavsett storlek.

Välkommen med din ansökan!

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på Wikinggruppen. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 31.10.2020. Notera att det här är en heltidsanställning. Du blir anställd av Novare Potential, vilket innebär att du arbetar som konsult hos Wikinggruppen under en visstidsanställning på 12 månader med möjlighet till tillsvidareanställning hos dem. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Carl Johan De Geer via mail eller telefon carljohan.degeer@novare.se, 0730325712.


  Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan