Hälsoinspiratör till Grant Thornton

Nu söker vi en Hälsoinspiratör till Grant Thornton!

Vi söker dig som brinner för hälsa och att inspirera andra på jobbet till hälsosammare livsstil!

Sedan ett och ett halvt år tillbaka har Grant Thornton dagligen erbjudit deras medarbetare en hälsobar, där man dukat fram nyttiga mellanmål och snacks. I samarbete med Grant Thornton letar vi nu efter en person med ett stort hälso- och hållbarhetsintresse och som vill ta hälsobaren på Grant Thornton till nya nivåer.

Du kommer att jobba som konsult på Novare Potential under det första året och vi kopplar dig till en mentor som kommer att stötta dig under året med syfte att du fortsätter efter det som anställd på Grant Thornton.

Om tjänsten:

Som Hälsoinspiratör ansvarar du för att driva och utveckla Hälsobaren. På daglig basis innebär det att du sköter all planering och inköp till baren, samt sköter all tillredning, uppdukning och avdukning.

En del av rollen innebär också att du tillsammans med kollegor på Grant Thornton arbetar för att utveckla och presentera Hälsobaren, tar fram teman och aktiviteter kopplat till säsong, hållbarhet och hälsa

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för hälsa och hållbarhet samt förmågan att inspirera detta intresse till dina kollegor. Vi tror även att du är en entusiast som inte är rädd för att testa nytt, samtidigt som du är en problemlösare som ser möjligheter istället för hinder. Du är kommunikativ, lyhörd och öppen för att ta emot feedback från dina kollegor för att ständigt kunna utveckla, förnya och förbättra Hälsobaren.

Vi tror även att du har:

·        Några års erfarenhet från arbetet inom livsmedelsbranschen ex. café, kallskänka.

·        Några års erfarenhet från serviceyrket och med stor förmåga att skapa relationer

·        Tidigare erfarenhet av planering och inköp

Om Grant Thornton:

Grant Thornton är revision- och konsultbyrån som arbetar mot Sveriges entreprenörer. Grant Thornton har 1200 anställda på 24 kontor runt om i landet och erbjuder tjänsten inom revision, redovisning, skatt och rådgivning. Visionen på Grant Thornton är att verka för ett välmående svenskt näringsliv. På kontoret i Stockholm jobbar ca 450 medarbetare inom alla affärsområden samt stabsfunktioner. I rollen som Hälsoinspiratör kommer du tillhöra konferensteamet på fyra personer.

Tjänsten är på heltid med tillträde i början av februari 2020. Vid frågor kontakta Lana Haddad: lana.haddad@novarepotential.se


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan