Researcher till Novare Potential

Tycker du om att arbeta med människor? Är du en relationsbyggare med en förmåga att skapa förtroende? Har du ett stort driv och intresse för att hitta rätt kandidater för roller som mekaniker och tekniker? Vill du vara en del av ett företag som har fokus på rekrytering av personer som är nya i Sverige? Då har vi rollen för dig! Just nu söker vi på Novare Potential en researcher till vårt team.

Om tjänsten:

I rollen som researcher kommer du självständigt arbeta med rekrytering och ansvara för samtliga delar i rekryteringsprocessen. Allt ifrån annonsering till att söka kandidater, göra urval, ordna och hålla intervjuer, referenstagning och avtalshantering. Vidare kommer du att bygga kontakter med kandidater, utveckla befintliga relationer och ha en löpande dialog med kunder.

Arbetsuppgifter:

Som researcher på Novare Potential kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att:

  • Ansvara för rekrytering till lediga tjänster hos våra kunder
  • Arbeta med samarbetspartners och andra aktörer för att ständigt hitta nya kandidater
  • Arbeta med diverse administrativa uppgifter såsom våra konsulters tidrapportering
  • Vara delaktig i projekt både internt och hos kund

Fokus är tudelat; kunden och kandidaten, det är oerhört viktigt för oss att matchningen är rätt för båda parterna.

Vi söker dig som:

  • Vill jobba med rekrytering
  • Har goda kunskaper i både svenska och arabiska i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i MS Office & trivs med administrativa uppgifter
  • Är driven och mån om att ständigt förbättra kvaliteten på ditt arbete
  • Har en god förmåga att inge förtroende

Engelska och relevant arbetslivserfarenhet är meriterande.

För att trivas i tjänsten tror vi att du är en strukturerad och flexibel person med god förmåga att prioritera ditt arbete i en roll där du får ta egna initiativ och har stort ansvar. Du brinner för affärer och mötet med människor. Vi lägger mer vikt vid din personlighet, kompetens och dina förmågor än antal års erfarenhet. Du som söker ska tycka om att arbeta i ett snabbväxande företag med korta beslutsvägar och högt tempo.

Tjänsten är på heltid. Tillträde omgående.

Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Youssef.jarjour@novarepotential.se 070-291 40 74. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Novare Potential:

Novare Potential är ett rekrytering- och bemanningsbolag för nyanlända. Vi jobbar brett inom olika branscher, yrkesområden och rekryterar ekonomer, vaktmästare, adminstratörer, lastbilsmekaniker, butikssäljare och IT-utvecklare. För mer information besök vår hemsida: https://www.novarepotential.se/


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan