Fastighetsskötare till Sophiahemmet

Vi söker en självgående och social fastighetsskötare!

Tjänsten

I rollen som fastighetsskötare ser du till att Sophiahemmets byggnader hålls i gott skick. Du ansvarar för inre och yttre skötsel av fastigheten. Utför vissa mindre reparationer i fastigheten. Du hjälper även till vid behov och visar besökare till rätt byggnad

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Vi söker dig som är en händig och social person med förmåga att planera ditt arbete självständigt, samtidigt som du trivs med att vara del av ett team. För att trivas i arbetet krävs att du tycker om att hjälpa till och att ha ett socialt arbete där du träffar och kan hantera många olika typer av människor. Arbetsuppgifterna varierar och vi söker dig som tycker om att ha mycket att göra och är flexibel.

Kvalifikationer:

Du ska kunna visa på att du är händig och har arbetat praktiskt med service och skötsel. Det är en merit om du har en fastighetsskötarutbildning eller likvärdig utbildning. Då du kommer att kommunicera på svenska i ditt arbete behöver du behärska god svenska i tal och skrift.

I arbetet ingår:

  • Allmän skötsel av fastigheterna inom- och utomhus
  • Reparationer
  • Akut och planerat underhåll
  • Ronderingar

Exempel på arbetsuppgifter är att rensa avlopp vid stopp, byta glödlampor, hjälpa besökare att hitta rätt byggnad, undersöka och försöka lösa problemet när till ex diskmaskin inte fungerar.

Du kommer vara del av ett team med fastighetsskötare, fastighetstekniker, elektriker, snickare och entreprenadföretag med olika arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid. Arbetstider är 07-16 måndag – fredag och ibland kvällar och helger. Tillträde omgående, så skicka in din ansökan direkt!

Sophiahemmet kommer göra en bakgrundskontroll av slutlig kandidat där ex brottsregister kontrolleras

Vid frågor kontakta: youssef.jarjour@novarepotential.se eller 070-291 40 74.


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan