Optiker

Nu söker vi Optiker till ett spännande arbetsplats på Glasögonfabriken i Ullared, Falkenberg kommun

Om företaget

Glasögonfabriken har funnits i Ullared i över 10 år och är en unik verksamhet där synundersökning, tillverkning, slipning, montering och leverans av glasögon står i centrum och sker på plats samma dag. Glasögonfabrikens konceptet med att leverera färdiga glasögon på bara några timmar och med hög kvalitet är helt unikt i Sverige.

Nya ägare under 2017 till Glasögonfabriken är Gekås i Ullared och med en butiksytan på 750 m² och 5000 bågar att välja mellan blir Glasögonfabriken Sveriges största enskilda optikbutik.

Din profil

Trivs du med att jobba på en stor arbetsplats och att vara en del av en större helhet? Tycker du även om hantverket i branschen och att jobba i verkstad? Då är du kanske den som vi söker till Glasögonfabriken i Ullared.

Du kommer att arbeta i en helt nybyggd butik där synundersökningar, tillverkning, slipning och montering av glasögon sker under samma tak och levereras till kunden redan under samma dag.

Vi söker dig som är utbildad optiker (kontaktlinsbehörighet är ej ett krav). Du är lyhörd och serviceinriktad med målet att erbjuda den bästa optiska lösningen för kunden.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor och tillsammans fokuserar vi på att erbjuda den bästa kundupplevelsen för våra kunder, där det ska gå enkelt och smidigt för kunden att handla sina nya glasögon. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utföra synundersökningar men när tillfälle ges så ser vi gärna dig hjälpa till med butikens övriga arbetsuppgifter. I egenskap av optiker förväntas du att noggrant genomföra synundersökningar samt föreslå den bästa optiska lösningen för våra kunder.

– Att sätta sig in i butikens instrument och journalsystem

– Att inneha lämplig produktkunskap

– Att vara behjälplig i butiken när sådan tid finns

– Att bistå övriga kollegor med tips och råd i optiska frågor

– Att aktivt arbeta med merförsäljning och presentera eventuella kampanjer.

– Att bedriva ett kvalitetssäkringsarbete i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Vid frågor kontakta Lana Haddad: lana.haddad@novarepotential.se


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan