Account Manager / Rekryteringskonsult

Account Manager / Rekryteringskonsult som vill bidra till ökad integration!

Novare Potential grundades för knappt 3 år sedan och har vuxit snabbt sedan starten. Vi är redan Sveriges ledande rekryterare av nya svenskar och har fått ut över 150 personer i arbete till många av Sveriges starkaste varumärken. Men vi vill mycket mer – och gärna snart!

IT är idag vår största bransch men vi vet att det finns så mycket mer potential där. Mängder av kunder skriker efter kompetens och vi hittar kandidaterna som andra inte hittar. Tillsammans med KTH har vi också startat Software Development Academy – en intensivutbildning för IT-utvecklare.

Därför vill vi nu satsa ännu mer och rekrytera dig!

Ja, du som vill arbeta med försäljning och rekrytering/konsultlösningar till Tech & IT industrin. Du som har ett bra kontaktnät och älskar att ta nya kontakter.

Du som kan driva en affär från första kontakt till avslut och älskar att göra detta. Vill du sedan fortsätta processen till färdig rekrytering, tillsammans med våra suveräna researchers, går det också bra. Eller så går du direkt på nya affärer.

Du förstår och har erfarenhet av försäljning och har arbetat minst ett par år i någon form av konsultroll. Har du också erfarenhet av rekryteringsprocesser är det meriterande.

Du har antagligen arbetat minst ett par år i någon form av konsultroll och du förstår och har erfarenhet av försäljningsprocesser. Har du också erfarenhet av rekryteringsprocesser är det meriterande.

Du vill bidra till ett bättre samhälle där folk som har rätt kompetenser också får de jobb de förtjänar.

Vi är ett litet snabbväxande entreprenörsbolag med styrkan i att vara en del av en stark och stabil koncern i Novaregruppen. Förutom rekryteringar så har vi de senaste åren även gjort utbildningar tillsammans med exempelvis KTH och Sophiahemmet. Vi söker ständigt efter nya projekt som kan hjälpa oss nå vår vision – att alla som kommer till Sverige ska få förutsättningar att nå sin fulla potential. För oss som arbetar här har detta fördelen att det finns stora utvecklingsmöjligheter och att det ständigt dyker upp nya projekt, tankar och idéer som behöver drivas vidare.

Vi är idag 8 personer och är ett tight och varmt team. För att passa in tror vi att du gillar våra värderingar:

  • Gör det enkelt
  • var nästan jobbigt lösningsorienterad
  • ta ägarskap, och
  • ge fantastisk service.

Du bryr dig om dina kollegor och ser styrkan i att arbeta tillsammans. 

Tycker du detta låter intressant, hör av dig till kinan.halal@novarepotential.se eller 073 509 1118. Vi träffar kandidater löpande.


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan