Lastbilsmekaniker till Malte Månson i Linköping

Nu finns det en möjlighet att arbeta som mekaniker på Malte Månson som ständigt arbetar för att bli Sveriges bästa verkstadskedja för tunga fordon med den högsta kundnöjdheten.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i ett trevligt och hjälpsamt team där man alltid stöttar varandra. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta reparation och service av lastbilar.

DIN PROFIL

För att lyckas i den här rollen har du några års erfarenhet av arbete med tunga fordon och du har ett genuint intresse inom området samt är tekniskt kunnig.

Som person har du ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och är flexibel då variationen bland de olika jobben kan vara stor. Du har ett effektivitetstänk, stark motivation och strävar hela tiden mot att bli bättre.

Du är den person som har förmågan att se lösningar istället för problem och gör ditt yttersta för att snabbt lösa uppkomna problem på bästa möjliga sätt.

Du ska kunna arbeta självständigt, men även fungera bra i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Du bör förstå svenska väl och kunna föra enkla dialoger på svenska. Meriterande om du även kan prata, förstå och läsa engelska.

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av hydraulik och kunskap inom fordonsel
  • Har kompetens inom transportkyla (tung kyla)
  • Har fordonsteknisk utbildning
  • Har B-, C-, D-, eller E-körkort
  • Har grundläggande datorvana

Tjänsten är på heltid (100 %). Tillträde är omgående. Tillsammans med Malte Månson kommer vi att intervjua löpande Vid frågor kontakta:
Lana Haddad lana.haddad@novarepotential.se

 

Om Malte Månson

Malte Månson är en 100-årig verkstadskedja för tunga fordon och finns på 12 orter i landet.


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan