SharePoint Konsult

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Är du en driven person som gillar att tänka nytt?” Sök då jobbet som SharePoint-Konsult hos EVRY – Stockholm

I denna rekrytering samarbetar EVRY med Novare Potential.

Novare Potential är ett rekrytering- och bemanningsbolag med syfte att leda nyanlända in på svenska arbetsmarknaden. Genom innovativa rekryteringsmetoder och ett starkt kontaktnät i det svenska näringslivet vill vi vara bryggan som leder nyanlända in i yrkeslivet och ge dem förutsättningar att nå sin fulla potential.

Om uppdraget:

Som SharePoint-Konsult hos EVRY är du alltid nyfiken på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Vår arbetsplats präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar. Våra specialister inom SharePoint ligger i framkant och bildar tillsammans ett av Sveriges största SharePoint-team.Här får du chansen att arbeta nära våra kunder, inspireras av ett erfaret team och ha utvecklingsmöjligheter utifrån dina egna intressen. Att arbeta som SharePoint-konsult har du möjlighet att jobba mot olika branscher, kunder och företag i varierande och intressanta uppdrag.

Är du den vi söker?

Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Viktigt är att du är kundfokuserad och att du ser det naturligt att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Arbetslivserfarenhet och Teknisk Kompetens

  • Du har arbetslivserfarenhet av SharePoint från en konsultroll. Du är van att möta kund och förstå deras verksamhet.
  • Vidare är det positivt med erfarenhet av det agila arbetssättet, utveckling, sälj och design.
  • Du har års mycket goda kunskaper inom SharePoint. Har du även kunskap inom Office365 är det meriterande.
  • Där det är meriterande om du har erfarenhet av CSS, Angular, React, .NET, SPFx eller JavaScript
  • Har du även arbetat med uppsättning och installationer är det meriterande

Språk

Flytande engelska och mycket god svenska i tal och skrift

EVRY erbjuder dig
Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande It-bolags erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Låter det intressant ?
Välkommen med din ansökan i form av CV och ett brev genom att klicka på nedan “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 30th September. Vid frågor maila: shuchita.arora@novarepotential.se

 


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan