SharePoint Utvecklare

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Är du en driven person som gillar att tänka nytt?” Sök då jobbet som SharePoint-utvecklare hos EVRY – Stockholm

I denna rekrytering samarbetar EVRY med Novare Potential.

Novare Potential är ett rekrytering- och bemanningsbolag med syfte att leda nyanlända in på svenska arbetsmarknaden. Genom innovativa rekryteringsmetoder och ett starkt kontaktnät i det svenska näringslivet vill vi vara bryggan som leder nyanlända in i yrkeslivet och ge dem förutsättningar att nå sin fulla potential.

Om uppdraget:

Som SharePoint-utvecklare hos EVRY är du alltid nyfiken på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Vår arbetsplats präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar. Våra specialister inom SharePoint ligger i framkant och bildar tillsammans ett av Sveriges största SharePoint-team. Här får du chansen att arbeta nära våra kunder, inspireras av ett erfaret team och ha utvecklingsmöjligheter utifrån dina egna intressen.

 Är du den vi söker?

Är du serviceminded, har en positiv attityd och god känsla för kvalitet? Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat.

Arbetslivserfarenhet & Teknisk Kompetens

  •         Du har minst något års arbetslivserfarenhet som ex systemutveckling eller tekniker.
  •         Du har god kunskap/ erfarenhet inom SharePoint och gärna även Office365, antingen genom       arbetslivserfarenhet eller genom studier.
  •         Det är meriterande om du har erfarenhet av CSS, Angular, React, .NET, SPFx eller JavaScript

Språk

Flytande engelska. Grundläggande svenska med hög ambition att förbättras

EVRY erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande It-bolags erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Låter det intressant ?
Välkommen med din ansökan i form av cv och ett brev genom att klicka på nedan ”Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 30 september. Vid frågor maila: shuchita.arora@novarepotential.se


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan