PwC Stockholm söker BI -Utvecklare

I denna rekrytering samarbetar PwC med Novare Potential.

Novare Potential är ett rekrytering- och bemanningsbolag med syfte att leda nyanlända in på svenska arbetsmarknaden. Genom innovativa rekryteringsmetoder och ett starkt kontaktnät i det svenska näringslivet vill vi vara bryggan som leder nyanlända in i yrkeslivet och ge dem förutsättningar att nå sin fulla potential.

Om uppdraget:

I rollen ingår det att arbeta nära verksamheten genom att hålla en aktiv dialog och förstå behov och kravställningar för att sedan omsätta dessa i relevanta analysstöd. Du kommer att utveckla PwCs datalager för stöd till analytiska applikationer samt visualiseringar i form av rapporter och interaktiva applikationer för att ge insikter till mottagaren. Genom att visualisera PwCs projekt skapar PwC mervärde och förenklar för deras verksamheter!

Kvalifikationer

  •          Har ett par års erfarenhet av Microsoft BI teknologier som SSIS, SSAS och SSRS
  •          Har en gedigen kunskap inom T-SQL
  •          Har erfarenhet av Data Warehousing

Språk

  •          Är flytande på engelska i tal och skrift
  •          Det är meriterande om du har mycket goda kunskaper i svenska 

Om PwC i Sverige:

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare (vilket också undersökningar visar). Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare – både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna.

Vi ger dig möjligheterna.

Låter det här rätt för dig? Skicka din ansökan med CV, vi intervjuar löpande och tjänsterna tillsätts efter överenskommelse. Vid frågor maila: shuchita.arora@novarepotential.se


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan