Juniora revisorer till PwC

Vi söker nu juniora revisorer till PwC Stockholm med tillträde i Januari 2019

Vad står överst på din önskelista när du tänker på ditt framtida yrkesliv? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande organisationer? Drivs du av att hela tiden utvecklas och tycker det är roligt att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Då tror vi att jobbet som revisor skulle passa dig!

Om jobbet

Som revisor och rådgivare hos PwC kommer du att arbeta i en bred konsultroll där din förmåga att bygga relationer och driva affär kommer att sättas på prov och utvecklas.
I revisorsrollen förväntas du, både i team och självständigt, driva PwC affär framåt i en omväxlande miljö med många kontaktytor. Som revisor arbetar du som konsult och rådgivare mot kunder inom ett brett spektrum av branscher och måste därför, utöver ett analytiskt förhållningssätt, vara trygg och förtroendeingivande i konsultrollen.

Som revisor hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som deras kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka PwC’s kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper deras kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kunden.

Dina KvalifikationerFör att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla kontakter, är utåtriktad och har lätt för att samarbeta.

  • Vi söker dig som är nyutexaminerad högskoleekonom med inriktning mot redovisning/revision. 
  • Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.
  • Att vara lyhörd för kundens behov och att ständigt sträva efter att leverera bästa resultat är något du arbetar efter dagligen.
  • Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, analytisk förmåga, kreativitet samt ett affärsmässigt tänkande.
  • Goda kunskaper i båda engleska och svenska i tal och skriv är ett krav.

Hos PwC får du möjlighet till spännande utveckling och fördjupad specialistkunskap, dels genom kontinuerlig utbildning och dels i de uppdragsteam du arbetar inom.
Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö.

Läs gärna mer om PwC och hur dem hjälper deras klienter på www.pwc.se – men framför allt vill vi veta mer om dig! Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitetet/högskola

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 10 November 2018.
Vid frågor vänligen kontakta afaaf.naddour@novarepotential.se eller ring 073 536 7879

Välkommen in med din ansökan!

 

 


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan