Systemutvecklare

PwC Stockholm söker duktiga och passionerade systemutvecklare!

I denna rekrytering samarbetar PwC med Novare Potential.

Novare Potential är ett rekrytering- och bemanningsbolag med syfte att leda nyanlända in på svenska arbetsmarknaden. Genom innovativa rekryteringsmetoder och ett starkt kontaktnät i det svenska näringslivet vill vi vara bryggan som leder nyanlända in i yrkeslivet och ge dem förutsättningar att nå sin fulla potential.

Om uppdraget:

Som utvecklare på PwC kommer det finnas möjlighet till en stor del av nyutveckling, det är för att många affärsområden på PwC befinner sig i en konkurrenskraftig bransch. Det gör att IT-avdelningen behöver skapa nya applikationer för de affärsområdena för att hålla PwC i framkant.

PwC arbetar i Microsofts miljö med .NET/C#, Azure, MSSQL och Visual studios.

Det dagliga arbetet är beroende utav vilket team medarbetaren är delaktig i men alla är på plats senast kl. 9.00 och därefter är det dailys och efter det är det att sätta igång med arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

Kvalifikationer 

  • Erfarenhet inom C# / .NET, Azure, Microservice, MSSQL

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet /kunskap av Visual Studio, Javascript
  • Erfarenhet / kunskap av Git, TDD, Octopus, Angular
  • Erfarenhet / kunskap av React

 Språk

 Personen ska förstå och kunna läsa svenska på grund av all information är på svenska.

Om PwC i Sverige:

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare (vilket också undersökningar visar). Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare – både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna.

Vi ger dig möjligheterna.

Låter det här rätt för dig? Skicka din ansökan med CV, vi intervjuar löpande och tjänsterna tillsätts efter överenskommelse. Vid frågor maila: shuchita.arora@novarepotential.se


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan