PwC Stockholm söker en entusiastisk och positiv rekryterare!

 

I denna rekrytering samarbetar PwC med Novare Potential.

Novare Potential är ett rekrytering- och bemanningsbolag med syfte att leda nyanlända in på svenska arbetsmarknaden. Genom innovativa rekryteringsmetoder och ett starkt kontaktnät i det svenska näringslivet vill vi vara bryggan som leder nyanlända in i yrkeslivet och ge dem förutsättningar att nå sin fulla potential.

Om uppdraget:

I din roll som rekryterare du kommer att ansvara för rekrytering av tjänstemän. Du kommer att rekrytera inom flera av PwCs tjänsteområden, juniora positioner med kandidater direkt från högskolan men även till tjänster med krav på erfarenhet. Som rekryterare kommer du att arbeta nära verksamhetens chefer och därför ser vi att du är en van kravställare och har en god kommunikationsförmåga. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen, ta kravprofil, utföra kompetensbaserande intervjuer, hålla i teståterkopplingar samt avslut.

 

Vi ser att du är:

  • Flexibel, utåtriktad och van att arbeta i koordinerande och hög tempo roll
  • Prestigelös självgående och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater
  • Du är en professionell samt positiv person som tycker om att bygga relationer med andra
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten, som kan hålla kvalitet och jobba effektiv samtidigt

 

Vi ser att du har:

  • Några år erfarenhet som rekryterare/ inom HR
  • Har arbetat med kapacitet och personlighetstestar 
  • Trivs att driva flera processer och uppdrag samtidigt
  • Mycket goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt
  • Grundläggande nivå på svenska  

Det är meriterande:

  • Om du tidigare har arbetat i testverktyg från Assessio

Om PwC i Sverige:

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare (vilket också undersökningar visar). Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare – både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna.

Tjänsten är på heltid (100%) under en visstidsanställning på 12 månader. Du kommer i huvudsak att arbeta på PwC i Stockholm. Tillträde är omgående. Vid frågor kontakta Afaaf Naddour: afaaf.naddour@novarepotential.se

 


Fyll i dina uppgifter och ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan